Προσφέρετε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας αυτό το φαγητό που είναι και νόστιμο αλλά παράλληλα και πολύ θρεπτικό.
Υλικά (για 4-6 άτομα):
• 1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό)
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
• 1 χυμός λεμονιού
• 6 πατάτες
• 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
• Δεντρολίβανο
Τι κάνετε:
Κόβετε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνετε και τις περιχύνετε με λαδολέμονο.
Ομοίως αλατοπιπερώνετε το ψάρι και το περιχύνετε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.
Ψήνετε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.