Κόκκορας κρασάτος με μακαρόνια

Aυτή τη φορά τα λόγια είναι περιττά για τη συνταγή αυτή. Πάρτε τα πηρούνια και απολαύστε τον κόκκορα με τα μακαρονάκια και ...καλή χώνεψη.

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα):

Βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τις μερίδες του κρέατος καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί και νερό. Σκεπάζουμε  την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα και λίγο μέχρι να μελώσει η σάλτσα του.

Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Τα σερβίρουμε με τον κόκορα και στο τέλος ρίχνουμε από πάνω μυζήθρα τριμμένη.