Κέικ καλαμποκιού

Υλικά:

• 1 φλιτζ. καλαμποκάλευρο

• 1 φλιτζ. αλεύρι

• 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

• 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα

• 3 αβγά

• 200 γραμ. γιαούρτι

• 1 κ.γ. μέλι

• 1 φλιτζ. φρέσκο γάλα

• 1 φλιτζ. κασέρι τριμμένο

• 1 φλιτζ. φέτα σε τρίμματα

• 1 φλιτζ. καλαμπόκι βρασμένο

• 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

• 2 κ.σ. ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα και ανακατεύουμε.

Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα αβγά, το γιαούρτι, το μέλι, το γάλα και το ελαιόλαδο και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα των αβγών στο μείγμα με τα αλεύρια και ανακατεύουμε απαλά.

Έπειτα, προσθέτουμε το κασέρι, τη φέτα, το καλαμπόκι και το φρέσκο κρεμμύδι και ανακατεύουμε απαλά.

Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.

 

Καλή σας απόλαυση!