Κωνσταντίνου & Ελένης: Αυτά τα γλυκά δεν γίνεται να λείπουν από το τραπέζι σου!
Ένα εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι, πρέπει σίγουρα να "κλείσει" με ένα φοβερό επιδόρπιο που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις και θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σου!
Με μία επίσκεψη σου στο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βαθύ (δες εδώ που ακριβώς βρίσκεται), όπου ο pastry chef Σπύρος Αφράτης καθημερινά πειραματίζεται με τις γεύσεις και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, κοίτα παρακάτω τι θα βρεις και σίγουρα δεν θα πάρεις μόνο ένα!
Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο και λαχταριστό γλυκό Pandoro, είναι ένα χαρακτηριστικό επιδόρπιο της Βερόνα. Στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" το φτιάχνουν με επικάλυψη σοκολάτας με αποτέλεσμα να μην μπορείς να του αντισταθείς με τίποτα!

Η παρακάτω λευκή πανδαισία γεύσεων λέγεται Stollen (για όσους το βλέπουν πρώτη φορά) και είναι ένα παραδοσιακό γλυκό με καταγωγή από τη Γερμανία. Φαντάσου σαν να γεύεσαι τσουρέκι με γέμιση από φρούτα!

Δες το και μέσα!
Καλή απόλαυση λοιπόν!


















