ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πόσο κοστίζουν τα φρέσκα θαλασσινά στα ψαράδικα και τι ώρες είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
Τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και το egnomi.gr έκανε ζωντανό ρεπορτάζ το μεσημέρι της Κυριακής 1 Μαρτίου, σε δύο κεντρικά ψαράδικα της Χαλκίδας, για να σας ενημερώσει υπεύθυνα και με φωτογραφικά ντοκουμέντα για τις τιμές.
Καταρχήν, να πούμε ότι σήμερα Κυριακή τα ψαράδικα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ και αύριο Δευτέρα από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι, ώστε να εξυπηρετηθεί το αγοραστικό κοινό.
Ήδη από την Κυριακή, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες υπήρχαν ουρές καταναλωτών, οι οποίοι προμηθεύονταν τα απαραίτητα θαλασσινά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες με τις τιμές των θαλασσινών, για να ξέρετε τι θα πληρώσετε. Σε γενικές γραμμές να σας πούμε ότι η τιμή των χταποδιών κυμαίνεται από 11 μέχρι 15 ευρώ το κιλό, ανάλογα με το μέγεθος, τα μεγάλα θράψαλα κοστίζουν 8,80 ευρώ το κιλό, τα μικρά θράψαλα 6,80, οι σουπιές 9,80 ευρώ, οι καραβίδες 24 ευρώ, τα μύδια 6 ευρώ, οι γυαλιστερές 16,80 ευρώ, τα καβούρια 4,80 κλπ.
Τονίζουμε ότι όλες οι φωτογραφίες με τις τιμές ελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής 1 Μαρτίου σε δύο κεντρικά ψαράδικα της Χαλκίδας και είναι ενδεικτικές.

























