ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΛΟΥΚΑΣ: Η αναμονή στην ουρά που αξίζει τον κόπο

Χρόνια τώρα έχω μια αγαπημένη συνήθεια, όχι μόνο τις γιορτές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες.
Να περνάω απ' το τυροπιτάδικο του "ΛΟΥΚΑ" για να πάρω αυτή τη ζεστή τυρόπιτα του, η οποία μόλις έχει βγει απ' τον φούρνο. Είναι η ξεχωριστή της γεύση της με το αυθεντικό τυρί στη γέμιση και την πραγματική σφολιάτα, που της δίνει τον τίτλο της καλύτερης τυρόπιτας!
Και δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αυτή τη νόστιμη αδυναμία... Στο κατάστημα του ΛΟΥΚΑ (βρες εδώ το στίγμα του), θα δεις από νωρίς το πρωί κόσμο να περιμένει στην ουρά να αγοράσει κάποιο απ' τα εύγεστα σφολιατοειδή του, τα οποία φτιάχνει η ίδια η οικογένεια Ζωντού από το 1974 με τα πιο αγανά υλικά, αλλά κυρίως με πολύ μεράκι.

Πίτσες, ζαμπονοκασερόπιτες, μπουγάτσες, αλλά και νηστίσιμα είδη γεμίζουν και αδειάζουν στη στιγμή τις βιτρίνες του. Και έτσι "πάει" η ιστορία μέχρι το μεσημέρι που κατεβάζει ρολά.
Γιατί, έτσι είναι ο Λουκάς. Ξεκινάει μαζί σου την κάθε μέρα, αλλά λίγο πριν τις 2 μ.μ. σου λέει αντίο για να έρθει πάλι νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας και να σου φτιάξει τη διάθεση με τις νοστιμιές του!


















